Felsökning

Har du plötsligt fått problem med strömmen i Täby eller Stockholm, och behöver snabbt få hjälp med att felsöka ett elproblem? Då har du kommit rätt. Ta hjälp av våra professionella elektriker som snabbt kan vara på plats och hjälpa dig.

Har ni problem med att jordfelsbrytaren utlöser ofta? Eller upplever ni störningar i elinstallationerna? Vi på Täby Elektriker kan hjälpa er i Täby med omnejd med att genomföra felsökning av er el. Våra auktoriserade och kompetenta elektriker hjälper er felsöka elen på ett säkert och effektivt sätt.

Har ni redan gjort en ytlig felsökning och inte hittat källan till problemet kan det vara aktuella att kontakta en elektriker för felsökning av ert elfel. Täby Elektriker hjälper med felsökning och åtgärdar elfelet som orsakar störningarna eller utlöser er jordfelsbrytare.

Alla arbeten som innefattar kontakt med el av något slag ska utföras av kvalificerade elektriker. Om exempelvis jordfelsbrytaren utlöser med täta mellanrum eller om det uppstår störningar i bostadens elinstallation ska du låta Täby Elektriker utföra en felsökning. Med denna felsökning kan våra elektriker i Täby lokalisera vad felet beror på och åtgärda dessa.

Enligt lag är det inte tillåtet att utföra dessa typer av elarbeten utan någon adekvat utbildning. Därför ska du inte utföra arbetet själv utan kontakta våra certifierade elektriker i Täby för hjälp. Vi lokaliserar problemen och åtgärdar dem snabbt samt på ett korrekt sätt.

Vi genomför en elreparation snabbt och säkerhetsmässigt korrekt

Vår elfirma är flexibel och våra elektriker är tillgängliga under kontorstider och även under jour. Våra jourelektriker i Täby kan rycka ut under helger och kvällar för att bistå med felsökning av jordfelsbrytare eller andra problem som kan uppstå i elsystemet.

För oss är det viktigt att vara effektiva och att erbjuda snabb och kvalitativ service. Innan du kontaktar våra elektriker kan du själv göra en ytlig felsökning så att vi fortare kan lokalisera vart felet finns i elsystemet.

  • Till att börja med kan du kontrollera om det är ett eller flera rum i din bostad som är strömlösa. I så fall ska du kontrollera jordfelsbrytaren och slå på den igen, alternativt byter den aktuella säkringen.

  • Om jordfelsbrytaren fortsätter bryta spänningen eller om propparna fortsätter att gå ska du kontakta våra elektriker för att få hjälp att hitta felet.

Täby Elektriker felsöker alla elproblem du har. Vi reparerar det mesta på plats då vi oftast har mer allt i våra servicebilar.